In de spotlight

Door:Daans Magazijn
In de spotlight
Deze week heeft Daans Magazijn een nieuwe categorie geïntroduceerd: "In de spotlight"

Elke dag komen er bij Daans Magazijn weer nieuwe laptops, monitoren en andere hardware binnen. Deze hardware wordt uitgebreid getest en (cosmetisch) beoordeeld. Helaas komen we elke dag weer laptops en monitoren tegen met een LCD dat niet aan onze strenge standaard eisen voldoet. Producten werden voor Daans Magazijn al afgekeurd bij een miniscuul spotje of één dode pixel. Voorheen vervingen we de LCD’s van deze producten of beoordeelde het product als onverkoopbaar. Dat is natuurlijk erg zonde en heeft weinig met duurzaamheid te maken.

Daarom hebben wij een nieuwe categorie geïntroduceerd, namelijk “In de spotlight”. Dit zijn producten die perfect functioneren, maar wel lichte gebruikssporen in de vorm van een spot of dode pixel op het scherm hebben. In deze post willen we laten zien wat je kunt verwachten als je een laptop of monitor met spots bestelt.

Wat je kunt verwachten

Als je een product uit de “In de spotlight” categorie bestelt kun je verwachten dat het product 100% functioneert. Het scherm van ieder product wordt beoordeeld, waarbij dit onze richtlijnen zijn:

  • Maximaal 3 whitespots
  • Maximale diameter per spot is 1,5cm

Hieronder vind je een aantal foto’s, waardoor je een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten als je een laptop uit de "In de spotlight" categorie bestelt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »