Maatschappelijke organisaties zijn dé nieuwe bestemming voor gebruikte UWV computers en laptops

Door:
Maatschappelijke organisaties zijn dé nieuwe bestemming voor gebruikte UWV computers en laptops

Vandaag heeft Daan’s Magazijn in samenwerking met UWV, KPN, Spie en D-Two een website gelanceerd voor de schenking van gebruikte hardware, afkomstig van UWV.

Maatschappelijke organisaties kunnen een aanvraag doen voor schenking van gebruikte hardware van UWV aan hun organisatie. Tal van scholen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties staan te springen om computers, laptops en beeldschermen. Samen met UWV, KPN, Spie en D-Two maken wij organisaties die dit kunnen gebruiken heel erg blij.

Hoe komen we aan de hardware?

De oude computers, laptops en monitoren zijn bij UWV in gebruik geweest en krijgen nu een nieuw leven. KPN zorgt er in samenwerking met D-Two en Daan’s Magazijn voor dat de apparatuur van de UWV werkplekken wordt opgeschoond, opgeknapt en nagekeken. Deze apparatuur wordt vervolgens dan voor een groot deel geschonken aan maatschappelijke organisaties die zich hebben aangemeld via de portal op onze website.

Komt mijn organisatie in aanmerking?

Niet elke organisatie komt in aanmerking voor de hardware. Het doel is dat de hardware wordt ingezet voor een maatschappelijk doel. Daarom moet je organisatie aan minimaal één van onderstaande voorwaarden voldoen.

  • (Re-)integratie in de samenleving stimuleren
  • Verminderen van afstand tot de arbeidsmarkt
  • Stimuleren ontwikkelen van een (sportief) gezonde levensstijl
  • (Re)socialisatie ondersteunen

Voldoe je aan één van de voorwaarden? Dan komt jouw organisatie in aanmerking voor een schenking. Je kunt tot 50 werkplekken (laptops of beeldschermen + computers) aanvragen.

Ik wil een aanvraag indienen

Je kunt via dit formulier de aanvraag eenvoudig indienen.

Aan het eind van elk kwartaal wordt gekeken welke aanvragen van maatschappelijke organisaties kunnen worden gehonoreerd. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij en meld je organisatie aan!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »