Nu ook op Tweakers te vinden!

Door:Daans magazijn
Nu ook op Tweakers te vinden!

Tweakers is de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en Belgie. Veel mensen kennen Tweakers vooral van de Pricewatch. Het onderdeel waar je onder andere specificaties, prijzen en reviews van meer dan 2,5 miljoen elektronische producten kunt bekijken. Ook Daans Magazijn maakt daar nu onderdeel van uit.

 

Refurbished Pricewatch

Uit een onderzoek onder Tweakers gebruikers is gebleken dat 20% wel eens refurbished koopt en dat 85% het interessant zou vinden om refurbished producten terug te kunnen vinden op Tweakers. Naar aanleiding van onder andere dat onderzoek kwam Tweakers op 15 januari 2019 met het bericht dat ook refurbished producten in de Pricewatch worden geïntroduceerd. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt.

Deze pricewatch is gefaseerd live gegaan onder een kleine gebruikersgroep met een aantal webshops die hieraan deelnamen. Daans Magazijn is, samen met een aantal grote webshops zoals Centralpoint en Kamera Express, één van deze webshops.

Afgelopen maandag, op 11 maart 2019, is de Refurbished Pricewatch geïntroduceerd voor het grote publiek. En wij staan er tussen! Zie bijvoorbeeld de Apple MacBook Pro 2017 (13,3) en de HP Z24n. De prijsverschillen tussen nieuw en refurbished worden zo nog duidelijker. Daarom hopen wij dat nu nog meer mensen voor refurbished kiezen.

 

Beoordeel Daans Magazijn

Ben jij een Tweakers gebruiker en heb jij al eens iets bij ons besteld? Dan kun je nu ook je mening geven door te drukken op onderstaande button.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »