Over ons

Daans Magazijn is sinds 2015 dé betrouwbare partner voor de aanschaf van refurbished elektronica. Het assortiment varieert van laptops en desktops tot aan iPads en andere (Apple) apparatuur. Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Service

Onze klantenservice staat iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 klaar om je te helpen bij je zoektocht naar het juiste product of vragen die je hebt over je bestelling. Wij zijn goed bereikbaar via telefoon, WhatsApp, Chat en mail.

Duurzaamheid

Wij streven ernaar om werkplekken te genereren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat heeft ertoe geleid dat inmiddels meer dan de helft van ons team bestaat mensen uit deze kwetsbare groep.

Garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvang je 1 jaar garantie op ons gehele assortiment. Garantiegevallen lossen wij snel op en je krijgt van ons een retourlabel om jouw product terug te sturen van reparatie, zodat daar geen kosten voor je aan verbonden zijn.

Kwaliteit

Wij verkopen voornamelijk refurbished hardware. Dat betekent dat jij niet de eerste eigenaar bent. Daarom kun je natuurlijk lichte gebruikssporen verwachten. Op onze productpagina’s vermelden wij de staat van de producten. Heb je vragen of twijfel je? Wij sturen je graag wat foto’s van het product, zodat je precies weet wat je ontvangt.