Over ons

Welkom bij Daans Magazijn

Daans Magazijn verkoopt sinds 2015 refurbished elektronica. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan iPad's en overige (Apple) apparatuur. Wij zorgen ervoor dat je voor goede producten met een scherpe prijs bij ons aan het juiste adres bent. Onze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Waarom Daans Magazijn?

Service

Wij staan bekend om het verlenen van een goede service. Dit vinden wij enorm belangrijk en maakt het werk des te leuker. Je kunt altijd bij ons terecht met jouw vragen. We voorzien je graag van advies en helpen je met problemen. In 2020 is 99% van de bestellingen in onze webshop op tijd verstuurd.

Garantie

Wij bieden standaard 14 dagen retourrecht en 1 jaar garantie. Meer hierover lees je op onze garantiepagina.

Duurzaam

Daans Magazijn hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ons team bestaat voor een belangrijk deel uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons zijn ze van harte welkom en dragen ze enorm bij aan Daans Magazijn. Zij maken een belangrijk deel uit van onze organisatie en zorgen ervoor dat jij met een blij gevoel terugkijkt op je bestelling bij Daans Magazijn.

Betrouwbaar

We zijn al drie jaar aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit geeft je als consument een aantal zekerheden waar je hier meer over leest. In 2020 hebben wij onze 1.000e review via Stichting WebwinkelKeur ontvangen en worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4!

Kwaliteit

We verkopen voornamelijk refurbished hardware. Dit zijn producten waarbij jij niet de eerste eigenaar bent. Daarom kun je natuurlijk gebruikssporen verwachten. We vinden het belangrijk om op de productpagina's goed te vermelden wat voor gebruikssporen op de producten zichtbaar kunnen zijn. Heb je hier toch nog vragen over? Dan kun je altijd even bellenmailen of whatsappen.