Over ons

Daans Magazijn is sinds 2015 dé betrouwbare partner voor de aanschaf van refurbished elektronica. Ons assortiment varieert van laptops en desktops tot aan monitoren, Apple producten en accessoires. Door ons ruime assortiment zit er altijd wel wat leuks voor je bij. Deze producten zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Bij Daans Magazijn ben je gegarandeerd van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Dubbele duurzame bijdrage aan een betere wereld

In de eerste plaats zijn onze producten erg duurzaam. Wij geven voornamelijk zakelijk hardware een tweede leven. Veel van ons inkomende hardware is nog goed genoeg voor hergebruik. E-waste (elektronisch afval) is een van de meest groeiende vormen van afval in de wereld. Wij willen dit graag tegengaan met de verkoop van refurbished elektronica. 

Daarnaast zijn onze werkprocessen zo ingericht dat mensen met een arbeidsbeperking een volwaardige arbeidsplek hebben binnen ons bedrijf. Dit heeft ertoe geleid dat inmiddels meer dan de helft van ons team bestaat uit mensen uit deze kwetsbare groep. Kies je voor Daans Magazijn? Dan ben je goed bezig voor milieu en maatschappij. Dubbel zo duurzaam noemen we dat!

Kwaliteit

Wij verkopen voornamelijk refurbished hardware. Dat betekent dat jij niet de eerste eigenaar bent. Daarom kun je lichte gebruikssporen verwachten. Dat betekent niet dat de producten van slechte kwaliteit zijn. Integendeel zelfs! Al het inkomend hardware wordt grondig getest en gecontroleerd door gecertificeerde software van Blancco. Voldoet het product niet aan onze strenge eisen? Dan verkopen wij het niet. Hierdoor heb jij de garantie dat je een product koopt dat naar behoren functioneert. 

We vinden het belangrijk om op de productpagina's goed te vermelden wat voor gebruikssporen op de producten zichtbaar kunnen zijn. Heb je hier toch nog vragen over? Dan kun je altijd even bellen, mailen of whatsappen.

Garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvang je 1 jaar garantie op ons gehele assortiment. Garantiegevallen lossen we snel op en je krijgt van ons een retourlabel om jouw product terug te sturen voor reparatie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Meer weten over de garantievoorwaarden? Lees dan onze garantiepagina.

Betrouwbaarheid

We zijn al drie jaar aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Hier kan je als klant een review schrijven over Daans Magazijn. Al veel tevreden klanten zijn je voor geweest. In 2022 hebben we onze 2.000ste review via Stichting WebwinkelKeur ontvangen en worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,5! Meer lees je erover op onze Webwinkelkeur pagina.

Service

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Daarom kun je altijd bij ons terecht met jouw vragen. Onze IT-experts voorzien je graag van advies en helpen je met problemen. Naast de goede hulp bij de zoektocht naar jouw geschikt product vinden we nog meer dingen belangrijk. Zo bieden we gratis verzending en retour aan op alle bestellingen en kun je achteraf betalen zonder extra kosten. Bestel je vóór 15:00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden! In 2021 is 98% van de bestellingen in onze webshop op tijd verstuurd. 

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een geschikt product? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereiken via:

  • Bellen naar 0481 351 477
  • Mailen naar: [email protected]
  • Chatten via de website
  • WhatsAppen naar 06 83 33 29 53