Wij zijn 200 keer beoordeeld!

Door:
Wij zijn 200 keer beoordeeld!

Daan's Magazijn mag zich weer een mijlpaal verder rekenen. We hebben namelijk 200 beoordelingen ontvangen. We waarderen het enorm dat veel van jullie de tijd nemen om ons te beoordelen of zelfs een review te schrijven. Wij hebben de 10 mooiste reviews op een rijtje gezet. Staat jouw review ertussen? Dan krijg je van ons bericht met een kortingsbon van €50 op je volgende bestelling!

 

De 10 mooiste reviews van het afgelopen jaar

  • 10. Jeffrey - donderdag 18 oktober 2018 -

    Ik heb een laptop gekocht bij Daan's Magazijn, en ben zeer tevreden over zowel de service, levertijd als het uiteindelijk geleverde product.
    Goede pre-sales, oftewel mijn vragen over de laptop werden goed en snel beantwoord, en de geleverde laptop voldeed helemaal aan de beschrijving: zo goed als nieuw en nauwelijks gebruikt.
    Mijn volgende koop voor een desktop of laptop zal ik dus weer bij Daan's Magazijn doen!

  • 9. Paul - woensdag 10 oktober 2018 -

    Helemaal prima: een redelijk geprijsde videokaart besteld welke de volgende dag al (zorgvuldig verpakt) bezorgd werd; goed verzorgde communicatie over bestellingsvoortgang, Post.nl track & trace enz.
    Het werkstation draait nu weer als vanouds, kortom: een positieve koopervaring.

  • 8. Martijn - maandag 24 september 2018 -

    Algemeen
    Ik heb nu voor de 2e maal een bestelling geplaatst bij Daan's Magazijn, tot nu toe tot volle tevredenheid.
    Vragen
    Voordat ik de bestelling plaatste, een HP tower workstation, had ik enkele vragen over de voeding van de computer, die binnen korte tijd beantwoord was. Ik kreeg een nette en snelle reactie.
    Aflevering Ik heb er voor gekozen de bestelling af te halen in Elst, heb hierdoor geen ervaring met de aflevering via de pakketdienst. Het ophalen ging volgens een telefonische afspraak en de computer stond al gereed.
    Aftersales Ik had nog een vraag over de activatie van Windows 10, hiermee werd ik snel en goed geassisteerd.

  • 7. Bart-Jan - donderdag 30 augustus 2018 -

    Zeer snelle reactie, snelle levering en goede spullen. Nette prijs. Ga zo door jongens, ben erg tevreden met de laptop voor mijn dochter!
    Aan de telefoon ook netjes en vriendlijk te woord gestaan.
    Kunnen veel verkopers nog een hoop van leren!

  • 6. Suus - zondag 20 mei 2018 -

    Ik vond het spannend een gebruikte laptop te kopen maar toen ik de staat van de laptop zag, was ik heel erg blij! Hij ziet er zo goed als nieuw uit. Ook de batterij gaat meer dan twee uur mee. Daarnaast kon ik hem zo ongeveer gelijk gebruiken. Ik had hem twee dagen na mijn online bestelling in huis. Hij zat goed ingepakt. Dus Daan's magazijn ik ben zeer tevreden en kan jullie zeker aanbevelen!

  • 5. Khalid - woensdag 11 april 2018 -

    Laptop aangeschaft met het idee, dat deze wel echt gebruikt eruit zou zien. Was dan ook verbaasd om te ontdekken, dat de laptop er erg schoon uit zag, met hooguit lichte krassen op de behuizing.
    Technisch is de laptop in orde en zijn de specs precies, zoals het op de site was aangegeven.
    Kan Daan's magazijn absoluut aanraden!

  • 4. Jeroen - zondag 18 maart 2018 -

    Enige tijd geleden een Zbook 17 gekocht. We zijn heel erg blij verrast door de kwaliteit van deze gebruikte apparatuur daarnaast was de de setup van deze betreffende laptop de meest uitgebreide op internet en tevens met de laagste prijs.
    De communicatie is duidelijk en heel snel. Nog voor wij de laptop ontvingen kregen wij al netjes een excuus mail met de melding dat vergeten was de bestelde muis toe te voegen. Deze werd meteen alsnog opgestuurd en voor het ongemak werd er ook direct een nieuwe in plaats van gebruikte muis van gemaakt.

  • 3. Wilfried - vrijdag 6 april 2018 -

    Het advies was al op maat. De levering en compleetheid van de bestelling boven verwachting (3 verschillende kabels just in case).
    Maar dan kan het toch gebeuren dat er een storing optreedt. Niets van doen met de refurbishment maar waarschijnlijk versleten: geen probleem voor de medewerkers van Daan's Magazijn:
    Technisch goed geannaliseerd, commercieel: 3 opties aangeboden, praktisch: gekozen oplossing keurig direct uitgevoerd met als resultaat: WERKT WEER FANTASTISCH.
    Dank jullie wel. Hier kunnen gebruikers iets mee!!!

  • 2. Steven - woensdag 3 januari 2018 -

    Erg tevreden. Monitor gekocht, snel geleverd, goed verpakt! En met ALLE aansluitkabels! Dat doen de meeste fabrikanten niet eens, als je een nieuwe koopt! Ga zo door. Een aanrader!

  • 1. Reinder - zondag 3 december 2017 -

    Ik ben erg tevreden met mijn gisteren geleverde Elitebook. Ziet er voor een gebruikte laptop nog prima uit, en de verpakking was dik voor elkaar. Een persoonlijke brief en een zakje kruidnoten erbij maakten het helemaal af... Ik vond het ook prettig dat op de website foto's staan van het artikel dat je gaat kopen, dus niet zoals bij veel concurrenten een standaard productfoto van de producent. Zo zie je tenminste wat je koopt. Het enige kleine minpuntje is de staat van de accu, die is echt helemaal op - geen probleem, daar had ik ook al rekening mee gehouden*. Al met al dus een positieve ervaring. Ook voor de heldere communicatie, de goede prijs en de korte levertijd een duimpie omhoog. Ga zo door!
    * Inmiddels heb ik een vervangende accu in huis, dus ook de nazorg is dik in orde. Daarom nu vijf sterren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »