Nieuwe samenwerking met duurzame koeriersdienst - Fietskoeriers.nl

Door:Daans Magazijn
Nieuwe samenwerking met duurzame koeriersdienst - Fietskoeriers.nl
Daans Magazijn is onlangs een samenwerking aangegaan met koerierdienst Fietskoeriers.nl. Deze samenwerking gaat ervoor zorgen dat onze goederen zo duurzaam mogelijk bezorgd worden bij jou thuis. Fietskoeriers is de eerste pakketbezorger op de fiets die door heel Nederland bezorgd, van Groningen tot Eindhoven en van Dan Haag tot Enschede. Iets besteld bij Daans Magazijn? Wellicht staat er dan binnenkort wel een fietskoerier bij jou op de stoep!

Logische samenwerking

Een duurzame wereld is van essentieel belang voor ons allemaal. Fietskoeriers.nl draagt bij aan het beperken van de CO2-uitstoot door te bezorgen met de fiets in steden. Bezorgen met vervuilende busjes is verleden tijd met Fietskoeriers.nl. Voor Daans Magazijn is de samenwerking met Fietskoeriers.nl daarom ook erg logisch. Zowel Daans Magazijn als Fietskoeriers.nl zetten zich sterk in voor een verduurzaamde wereld. Met deze samenwerking maken we de logistiek nog een stuk duurzamer. Geweldig nieuws, toch?

Logistiek efficiënter en duurzamer maken

Het bezorgen met de fiets in steden is schoon en efficiënt. Daarnaast draagt het bezorgen met de fiets bij aan het verminderen van de verkeersdrukte binnen de stad. En dat in maar liefst 60 Nederlandse steden en omliggende dorpen. Fietskoeriers wil graag het aantal steden zo snel mogelijk uitbreiden, zodat straks bij iedereen uit Nederland bezorgd kan worden met een fiets.

Blijven genieten van het gemak, maar dan duurzaam

Online bestellen is enorm gemakkelijk. Je bestelt iets en wacht totdat de bezorger bij jou thuis aanbelt. De manier waarop jouw bestelling bij jou thuis wordt geleverd, heeft effect op de CO2-uitstoot. Door deze nieuwe samenwerking met Fietskoeriers.nl heb jij bij Daans Magazijn de mogelijkheid om de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Dubbel zo duurzaam

Bestel je bij Daans Magazijn? Dan ben je al duurzaam bezig. Daans Magazijn geeft gebruikte computer apparatuur namelijk een tweede leven. Nu heb jij daarnaast ook de mogelijkheid om jouw pakket te laten bezorgen met Fietskoeriers. Dan ben je pas écht duurzaam bezig!

Wil je ervaren hoe de bezorging met Fietskoeriers.nl werkelijk gaat? Bestel dan nu jouw refurbished hardware op onze webshop en ga voor een duurzame levering door Fietskoeriers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »