Daans Magazijn behaalt 2.000 WebwinkelKeur reviews

Door:Daans Magazijn
Daans Magazijn behaalt 2.000 WebwinkelKeur reviews
Onlangs heeft Daans Magazijn het aantal van 2.000 reviews bereikt met een gemiddeld cijfer van 9,5. Daar zijn we enorm trots op, we willen graag onze klanten zo goed mogelijk helpen bij de aankoop van refurbished elektronica. Wil je weten waarom onze klanten ons waarderen? Lees dan snel verder.

2000 reviews met WebWinkelKeur

WebWinkelKeur is een keurmerk voor webshops. Bij webshops met een keurmerk van WebWinkelKeur kan je veilig winkelen. Daans Magazijn heeft dit keurmerk sinds 2017. Er zijn dus al veel mensen voor je geweest die veilig gewinkeld hebben bij Daans Magazijn. 

Wat vinden klanten van Daansmagazijn.nl?

Van de 2.000 reviews hebben meer dan 1.300 klanten daar een toelichting aan toegevoegd. Hierdoor kunnen we zien waarom klanten Daans Magazijn waarderen. Veel klanten waarderen de snelle en correcte service, de snelle bezorging en dat de juiste informatie aanwezig is. Het element dat het vaakst terugkomt in veel reviews is dat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. Daar zijn we enorm blij mee. 

Aantal enorm tevreden klanten.

Van de 2.000 reviews zijn er meer dan 1.000 beoordeeld met het maximale aantal sterren, namelijk 5 sterren. Meer dan de helft van iedereen die een review heeft geschreven, heeft dus 5 sterren gegeven. Dat is het ultieme gebaar van waardering voor ons. Naast de reviews op Webwinkelkeur zijn er ook reviews op bol.com, Google en Trustpilot.com over Daans Magazijn. Op al deze websites heeft Daans Magazijn een algemeen cijfer hoger dan een 9.

Wat doet Daans Magazijn om de klant te waarderen?

Dat klanten de service waarderen van Daans Magazijn is geweldig. Wij doen ons best te doen om iedere klant tevreden te maken. Maar hoe doe wij dat? Het begint bij het product, onze refurbished elektronica wordt eerst grondig getest. Hierdoor weet je zeker dat je een goed werkend product koopt. Is er toch wat mis met het product? Neem dan contact met ons op en we proberen zo snel mogelijk de situatie te verhelpen. Naast het product zelf, bieden we genoeg bijpassende services aan. Zo kun je bijvoorbeeld bij desktops en laptops een RAM of SSD upgrade doen. 

Ben je na het lezen benieuwd geworden waarom onze klanten Daans Magazijn zo waarderen? Bekijk dan nu ons aanbod aan refurbished elektronica en ervaar de kwaliteit van de producten en de bijbehorende service van Daans Magazijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »