Dag van de bezorger

Door:Daans Magazijn
Dag van de bezorger
Zet vandaag jouw pakketbezorger in het zonnetje, want het is de dag van de bezorger! We bestellen met z'n allen steeds meer via internet met als gevolg dat bezorgers het steeds drukker hebben. Daarnaast verwacht iedereen tegenwoordig dat ons pakketje op de juiste plaats en juiste tijd bezorgd wordt. De bezorger heeft het niet makkelijk, laten we samen daarom komende vandaag de pakketbezorgers eens flink verwennen.

Bezorgers werken steeds meer en harder

Volgens PostNL zijn er in 2020 in totaal 337 miljoen pakketten bezorgd in Nederland. Van al deze pakketten werd 83% de volgende dag al bezorgd. Dit heeft als gevolg dat bezorgers het steeds drukker krijgen en tijdsdruk ervaren. De bezorger werkt zich flink in het zweet om alles op tijd te bezorgen, terwijl de gemiddelde Nederlander al geïrriteerd is als het pakketje een paar minuten laten bezorgd wordt. 

Waarom verdienen de bezorgers een steuntje in de rug?

Bezorgers dragen televisies, complete tuinsets en voorraden aan hondenvoer zodat jij ze op tijd in huis hebt. En dat door weer en wind. Ben je niet thuis als de pakketbezorger voor de deur staat? Dan moet de bezorger op zoek naar een geschikte plek voor jouw pakketje, zoals bij de buren, wat ook niet iedereen fijn vindt. Dit kost allemaal tijd, iets wat heel kostbaar is voor de pakketbezorger. In sommige gevallen zorgt tijdverlies zelfs dat de bezorger minder uitbetaald krijgt en dat de werkdruk zich opstapelt. Genoeg reden voor ons om de bezorger komende woensdag een hart onder de riem te steken!

Hoe verwen je het beste jouw bezorger?

Een teken van waardering kan je op verschillende manieren uiten. Geef een klein geldbedrag, een persoonlijk kaartje of geef jouw bezorger iets lekkers te eten voor onderweg. Heb je wat anders creatief in gedachten? Zorg er wel voor dat het niet veel tijd kost voor de bezorger. Laten we met z’n allen de bezorgers eens goed in het zonnetje zetten. Want dat verdienen ze zeker!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »