1000 WebwinkelKeur reviews

Door:Daans Magazijn
1000 WebwinkelKeur reviews
Op dinsdag 26 mei 2020 was het zover. Daans Magazijn heeft 1.000 reviews via WebwinkelKeur ontvangen. Dat mag gevierd worden!

Op 24 oktober 2017 hebben wij ons aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Als nieuwe, jonge en onbekende webshop vonden wij het belangrijk om nieuwe klanten direct een vertrouwd gevoel te geven. Wij zagen WebwinkelKeur daarvoor als perfecte partner.

Inmiddels, ongeveer 2,5 jaar verder, hebben we via WebwinkelKeur 1.000 reviews verzameld. Hier zijn we enorm blij mee. Jullie beoordelen ons gemiddeld met een 9,5. Om dit te vieren zijn we op bezoek geweest bij de schrijver van de 1.000e review. We hebben hem een heerlijke taart overhandigd.

Naast de 1.000 beoordelingen via WebwinkelKeur hebben we ook nog op een aantal andere platformen reviews verzameld, namelijk:

  • 28 reviews op, dé techwebsite van Nederland, Tweakers met een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5
  • 16 beoordelingen op Bol.com met een gemiddeld cijfer van 8,8
  • 10 beoordelingen op Google met een gemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5
  • 6 beoordelingen op FaceBook met een gemiddelde beoordeling van 5 uit 5

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen jaren een review heeft achtergelaten. Ook de komende jaren blijven we ons natuurlijk inzetten om iedere klant bij iedere bestelling met een tevreden gevoel terug te laten kijken naar Daans Magazijn, zodat we snel de 2.000 reviews aantikken. Bedankt!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »