Altijd 1 jaar garantie

Door:Daans Magazijn
Altijd 1 jaar garantie
Tot vandaag kreeg je 90 dagen garantie op je bestelling bij Daans Magazijn. Wel waren er mogelijkheden om de garantie tegen betaling te verlengen tot 1 jaar.

Vanaf vandaag geven wij op alle bestellingen standaard 1 jaar garantie. Hier zijn twee belangrijke redenen voor:

1. Kwaliteit en vertrouwen

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Dit willen wij natuurlijk ook graag uitstralen. Met het verviervoudigen van de standaard garantietermijn hopen wij dit te laten zien.

2. Kies voor een duurzame oplossing

Refurbished is een hele duurzame keuze bij de aanschaf van een laptop, desktop of monitor. Toch wordt er nog te vaak voor nieuw gekozen. Mede omdat de garantie een belangrijke rol speelt. Door de garantie te verhogen maken we de keuze om voor refurbished te gaan net wat makkelijker!

Heb je het afgelopen jaar een bestelling geplaatst?

Ook hebben wij besloten om alle klanten van het afgelopen jaar met terugwerkende kracht 1 jaar garantie te geven. Heb je dus bijvoorbeeld in mei van 2020 een bestelling geplaatst met de standaard 3 maanden garantie? Dan kun je ook nu nog bij ons terecht voor reparatie onder de garantie.

Uitzonderingen

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld geen garantie bieden op de accuduur van een laptop en bij vochtschade geldt de garantie ook niet. Meer informatie lees je op onze garantiepagina.