Daans Magazijn Outlet

Door:Daans Magazijn
Daans Magazijn Outlet
Deze week heeft Daans Magazijn een nieuwe categorie geïntroduceerd: Outlet

Elke dag komen er bij Daans Magazijn weer nieuwe laptops, monitoren en andere hardware binnen. Deze hardware wordt uitgebreid getest en (cosmetisch) beoordeeld. Helaas komen we elke dag weer laptops en monitoren tegen met gebruikssporen die niet aan onze strenge standaard eisen voldoet. Producten werden voor Daans Magazijn al afgekeurd bij een miniscuul spotje, één dode pixel of beschadigde verhuizing. Voorheen vervingen we de onderdelen van deze producten of beoordeelde het product als onverkoopbaar. Dat is natuurlijk erg zonde en heeft weinig met duurzaamheid te maken.

Daarom hebben wij een nieuwe categorie geïntroduceerd, namelijk “Outlet”. Dit zijn producten die perfect functioneren, maar wel lichte gebruikssporen in de vorm van een spot, dode pixel of krasje op het scherm hebben of wat meer gebruikssporen op de behuizing hebben.

Een krasje of wat meer gebruikssporen zijn makkelijk te begrijpen, maar wat houdt een spot in? Dat zie je hieronder terug:

Wat je kunt verwachten

Als je een product uit de “Outlet” categorie bestelt kun je verwachten dat het product 100% functioneert. Het scherm van ieder product wordt beoordeeld, waarbij dit onze richtlijnen zijn:

  • Maximaal 3 whitespots
  • Maximale diameter per spot is 1,5cm

Hieronder vind je een aantal foto’s, waardoor je een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten als je een laptop uit de "Outlet" categorie bestelt.