De ideale Back2School laptop bij Daan’s Magazijn

Door:
De ideale Back2School laptop bij Daan’s Magazijn

Het komt steeds dichterbij. De scholen gaan weer beginnen. In het onderwijs is het steeds normaler om een laptop bij je te hebben. Je kunt haast niet meer zonder.

De aankoop van een laptop is een flinke investering. Om jou of je kind daarbij te helpen hebben we bij Daan’s Magazijn een mega aanbieding.

De Dell Latitude E5570

Bij Daan's Magazijn hebben we de Dell Latitude E5570 met maar liefst 30% korting. Deze laptop ziet er fantastisch uit en is geschikt voor 90% van de leerlingen op het voortgezet onderwijs en voor studenten op het MBO, HBO en WO. Hieronder kun je de belangrijkste specificaties bekijken:

  • 15,6" Full HD
  • 8GB RAM
  • 128GB SSD
  • i5-6200U
  • Webcam
  • HDMI
  • Touchscreen

Je wilt de laptop natuurlijk veilig vervoeren. Daarom zorgen wij er ook voor dat je een nette laptoptas ontvangt. Werk je liever met een muis in plaats van de touchpad? Geen probleem. Deze ontvang je ook! Microsoft Office is voor elke leerling en student onmisbaar. Wij leveren deze laptop daarom ook met Microsoft Office Professional Plus 2016 licentie!

Dit alles heb je al voor €450 in huis, terwijl de nieuwprijs van deze laptop meer dan €1.000 is. De voorraad is beperkt!

Voldoet deze laptop wel aan de eisen van school?

Weet je niet zeker of de laptop aan de eisen van school voldoet? Vaak ontvang je vanuit de school een lijst met minimale specificaties aan een laptop. Stuur ons een mailtje met de gewenste specificaties en wij zoeken het precies voor je uit. Voldoet de laptop niet? Dan zoeken wij naar een mooi alternatief voor je!

Vanwege deze megadeal en de beperkte voorraad kun je maximaal 2 laptops per persoon bestellen.

Deze actie geldt tot en met vrijdag 31 augustus 2018. Deze actie is verlengd tot en met zondag 16 september!