Het Refurbished Keurmerk bestaat 1 jaar

Door:Daans Magazijn
Het Refurbished Keurmerk bestaat 1 jaar
Vandaag bestaat het Refurbished Keurmerk precies 1 jaar. Dit keurmerk is geïntroduceerd om het kaf van het koren te scheiden op de markt van Apple Refurbished. Onze iPads en iPhones beschikken over dit keurmerk.

Het Refurbished Keurmerk bestaat 1 jaar

Vandaag is het precies één jaar geleden dat het Refurbished Keurkmerk is geïntroduceerd. Dit keurmerk is geïntroduceerd om het kaf van het koren te scheiden op de markt van Apple Refurbished. Het is een initiatief van ondernemersorganisatie Techniek Nederland.

Er zijn veel aanbieders van Apple iPhones en iPads die de term refurbished gebruiken. Maar, de kwaliteitsverschillen zijn groot. Op de iPhone 6S die wij bij Daans Magazijn verkopen dragen alle iPads en iPhones Het Refurbished Keurmerk. Deze apparaten zijn uitgebreid getest door Apple Refurbisher Forza.

 

Wat betekent dit keurmerk precies voor jou?

 

1. Gegarandeerde kwaliteit

De iPhones en iPads worden professioneel getest op minimaal 50 punten met uitgebreide testprogramma’s. Ook het kritisch oog van de mens komt hierbij kijken.

2. Twee jaar garantie

Nieuw of refurbished, een elektronisch apparaat kan zomaar een keer uit het niets minder functioneren of mankementen vertonen. Alle apparaten die onder dit keurmerk vallen beschikken over een tweejarige garantieperiode.

3. Uniforme gradaties

Bij Daans Magazijn verkopen we alleen A-grade iPhones en iPads. Dat wil zeggen dat een device er zeer goed uit ziet en er enkele minimale gebruikssporen zichtbaar kunnen zijn. De gebruikssporen die je kunt verwachten zijn bijvoorbeeld enkele oppervlakkige krasjes op het LCD dat je alleen ziet als je het goed in het licht houdt.