Nu ook AfterPay!

Door:
Nu ook AfterPay!

Het overkomt de meeste wel eens. Iets willen bestellen, maar niet in de gelegenheid zijn om de bestelling direct af te ronden. Om dit op te lossen hebben wij AfterPay geïntroduceerd. Hiermee maak je het eenvoudig om een bestelling te plaatsen, een product te ontvangen en te testen, voordat je moet betalen. Dit kan bij Daan's Magazijn, zonder extra kosten!

Hoe werkt het?

Bij het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode aanbieden. Naast de zes methoden die we al aanboden kun je nu dus ook nog kiezen uit drie AfterPay-methoden, namelijk:

  • Een digitale factuur voor Nederlandse consumenten
  • Een eenmalige machtiging voor Nederlandse consumenten
  • Een digitale factuur voor Nederlandse bedrijven

Zowel consumenten als bedrijven kunnen dus gebruikmaken van AfterPay bij Daan's Magazijn.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Als je verzoek is goedgekeurd kun je de bestelling plaatsen en krijg je als consument 14 dagen de tijd om te betaling te voldoen. Bestel je vanuit een bedrijf? Dan krijg je 30 dagen de tijd.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Over AfterPay

AfterPay, opgericht in 2010, maakt het mogelijk om veilig en vertrouwd achteraf te betalen. De dienstverlening van AfterPay is toegankelijk, gemakkelijk en betrouwbaar.

AfterPay is geïntegreerd in duizenden webshops en werkt samen met professionele leveranciers en partners en blijft continu bezig met innoveren. Zo is AfterPay nauw betrokken bij verschillende innovatieve Omnichannel projecten waarbij niet alleen online kan worden gekozen voor AfterPay, maar ook in winkels.

AfterPay is door Emerce in 2017 uitgeroepen tot een van de beste e-business bedrijven in de categorie Payment methods. Afterpay komt op de tweede plaats achter iDEAL.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »