Nu ook Microsoft Office

Door:Daan's Magazijn
Nu ook Microsoft Office

Regelmatig krijgen wij de vraag of we ook Microsoft Office installeren. Tot vandaag hebben wij daar nee op moeten antwoorden. Nu kun je bij de aankoop van een laptop, desktop of All-in-One PC ook kiezen voor Microsoft Office.

Wat bieden we aan?

Wij bieden officiële, ongebruikte Microsoft Office Professional Plus 2016 licenties aan. Bij de aankoop van een laptop, desktop of All-in-One PC kun jij kiezen om dit Office pakket door ons te laten installeren, zodat je direct aan de slag kunt! Microsoft Office is niet los bij ons te bestellen.

Kies je voor deze toevoeging? Dan worden de volgende programma's op je apparaat geïnstalleerd:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • OneNote
  • Outlook
  • Publisher
  • Access

Activeren

Als je Microsoft Office 2016 bij ons koopt, installeren wij Office voor je. De programma's staan dan op je bureaublad. Je hoeft Office alleen nog maar te activeren. De productcode die je van ons ontvangt moet gekoppeld worden aan jouw Microsoft-account. Dit is in een paar minuten gedaan.. Je ontvangt van ons een uitgebreide handleiding bij je bestelling. Daarnaast kun je onderaan deze pagina de activatievideohandleiding bekijken.

Kom je er toch niet uit? Bel, mail of app ons gerust. Wij helpen je dan tot het is gelukt!

Waarom is het zo goedkoop?

Voor slechts €50 installeren wij Microsoft Office en ontvang jij van ons een productlicentie. Deze licenties zijn afkomstig uit het bedrijfsleven. Bedrijven kopen vaak grote aantallen licenties bij Microsoft in. Het grootste deel wordt gebruikt, maar vaak blijven er nog licenties over. Deze worden opgekocht door onze partner. Wij kunnen delen van deze overschotten bij onze partner opkopen voor een fractie van de prijs die Microsoft zelf vraagt. De licenties die wij installeren zijn ongebruikt, legaal verkregen en mogen worden geïnstalleerd op het apparaat dat je bij Daan's Magazijn koopt.

Activatievideo Microsoft Office

In onderstaande video laten wij zien hoe je Microsoft Office Professional Plus 2016 activeert nadat je dit hebt aangeschaft bij Daan's Magazijn. Je ontvangt bij je bestelling ook een tekstuele handleiding. Deze kun je ook hier online terugvinden.