Vertraging PostNL

Door:Daans Magazijn
Vertraging PostNL
Door de aangescherpte Coronamaatregelen en eindejaarsdrukte is de druk op onze pakketvervoerder PostNL enorm gestegen. Helaas heeft dit ook gevolgen voor ons en jou als eindgebruiker.

PostNL hanteert op dit moment een maximum aantal pakketten dat per dag kan worden verstuurd. Dit betekent dat de kans groot is dat jouw bestelling niet op tijd naar je verstuurd kan worden. Onze excuses voor het ongemak. Eventuele updates met betrekking tot het versturen van bestellingen kun je hieronder lezen.

Update 22-12-2020 12:11: Wij vragen al onze klanten die hun bestelling willen retourneren hiermee te wachten tot maandag 11 januari 2020. Dit om de druk op PostNL te vertragen. De bedenktijd wordt automatisch verlengd tot die datum.

Update 22-12-2020 12:08: Er is geen concreet aantal bestellingen bekend dat wij momenteel per dag mogen versturen. Hierdoor kunnen wij niet op voorhand aangeven of wij jouw bestelling op tijd kunnen versturen.

Extra informatie PostNL: https://www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws/nieuws/2020/postnl-pakketvolume-naar-1-7-miljoen-per-dag.html