Waarom kiezen voor een refurbished Apple MacBook Pro?

Door:Daans Magazijn
Waarom kiezen voor een refurbished Apple MacBook Pro?
De aanschaf van een Apple MacBook Pro is een flinke investering. We begrijpen daarom heel goed dat je goed wil uitzoeken of je wel voor refurbished moet gaan. In deze blog leggen wij je uit wat je kunt verwachten.

Wat is een Apple Certified Refurbished MacBook?

De Apple MacBook Pro’s die wij verkopen zijn “Certified Refurbished”. Dit houdt in dat ze niet door ons, maar door Apple zelf zijn gereviseerd, getest en gecertificeerd.

Producten die dit proces hebben doorlopen ontvangen een garantie van één jaar vanuit Apple. Mocht je binnen dat jaar een probleem hebben kun je direct terecht bij een van de Apple Stores, Apple Premium Resellers en Authorized Resellers.

Refurbished, dus ook gebruikssporen?

Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Deze Apple MacBooks worden niet alleen perfect verpakt geleverd, maar zien er ook nog eens perfect uit. Onze ervaring is dat de Certified Refurbished Apple MacBook Pro’s er uit zien als nieuw, met geen enkel klein krasje te bekennen.

Daarbij worden deze MacBook Pro’s ook geleverd met een nieuwe accu, dus ook aan de batterijlevensduur zal je niets merken.

Prijs

Het prijsverschil tussen nieuw en refurbished is meestal rond de 15%. Zo bespaar je dus al gauw €200 op een MacBook Pro bij Daans Magazijn. Je ontvangt dezelfde accessoires en garantie bij de aanschaf van een refurbished MacBook, dus dat prijsverschil is het zeker waard.

Apple Care

Zoals eerder benoemd ontvang je 1 jaar Apple garantie bij aanschaf van een Certified Refurbished Apple MacBook Pro bij Daans Magazijn. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je dit graag wil verlengen. En dat kan. Het is bij deze apparaten mogelijk om Apple Care te kopen, waardoor je tot 3 jaar garantie op jouw MacBook Pro krijgt.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk alle Apple MacBook Pro's

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »