Welkom op de nieuwe website van Daan's Magazijn!

Door:Daan's Magazijn
Welkom op de nieuwe website van Daan's Magazijn!

Welkom op de nieuwe website van Daan's Magazijn! Na bijna drie jaar vonden wij het tijd voor een upgrade! Vandaag, 1 november 2017, is onze nieuwe webshop online.

De afgelopen maanden zijn wij bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. De website is in een totaal nieuw jasje gestoken en wij zijn erg blij met het resultaat. Ook is de website inhoudelijk verbeterd. De productomschrijvingen sluiten beter aan en van elk product is een foto te zien. Zo weet je precies wat je koopt!

Wat is nog meer veranderd?

  • Het design: de grootste verandering van de webshop is het design. Wij zijn overgestapt naar een ander systeem en hebben de webshop een totaal andere look & feel gegeven.
  • Filters: het was in onze oude webshop niet mogelijk om producten te filteren om zo eenvoudig een keuze te kunnen maken. Dit is veranderd!
  • Nieuwsbrief: het is vanaf nu ook mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Maandelijks brengen we je op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld je daarom aan!
  • Betalen: liever niet met iDEAL betalen? Geen probleem. Vanaf nu is het ook mogelijk om je bestelling via PayPal of met bankoverschrijving te betalen!
  • Meer producten: wij hebben meer producten aan ons assortiment toegevoegd.
  • Nog veel meer...

We zijn benieuwd naar jouw mening

Wij willen onze webshop constant verbeteren. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Ben je een fout tegengekomen of heb je een suggestie voor ons? Laat het ons vooral weten!

Je kunt altijd mailen naar [email protected] of bellen op 0481 - 351 477